Att vara ung med håravfall är jobbigt

I går hade jag och några kompisar bestämt oss för at gå på bio och vi hittade en bra film som alla var sugna att se på. När vi kom till kassan för att betala biljetterna så kostade varje biljett 110 kronor styck. Alla blev häpna över hur dyrt det var, och jag tänkte direkt på tiden när man var små då man tyckte att biobiljetten var dyr då den kostade 75 kronor. Varför blev det så dyrt att kolla på bio? Det känns väldigt taskigt mot oss studenter som inte har så mycket pengar att spendera och som dessutom hyr en hårlaser för att bota mitt håravfall. Och denna form av behandling står inte staten för vilket är ännu mer orättvist tycker jag. Att vara tunnhårig eller i mitt fall lida av kvinnligt håravfall är ingen rolig sak.

13/04/2012.     Category: Okategoriserade.   Inga kommentarer.Comments are closed.