Manligt håravfall är svårt att dölja med smink eller andra metoder

Alla behandlingar och metoder som gör att man ändrar hudens utseende så att man ser yngre ut. Men också att ens utseende blir mer positivt – mer glädje helt enkelt. Detta gäller för alla kvinnor och manliga personer som lider av manligt håravfall och alopecia areata.

Det finns olika typer av smink, för smink som används på läpparna kan man absolut inte använda på andra ställen i ansiktet som på till exempel ögonlocken. Vissa är så enormt tydliga att man nästan undrar om det är en ny människa det handlar om. Det finns många olika sätt att föryngra huden, botox, bröstförstoring och ansiktslyftningar är några exempel, som alla fungerar mycket bra.

Smink finns också i hundra olika nyanser och färger, konsistenser; som puder och krämer och så vidare. Så det lär aldrig ta slut på det roliga.

11/08/2012.     Category: Okategoriserade.   Inga kommentarer.Comments are closed.